29 noiembrie 2023
No menu items!

BĂTAIE CA ÎN FILME PE DN 72, ÎN TRAFIC! AGRESORII AU FOST REŢINUŢI

Cele mai vizualizate articole

Bătaie ca în filme, aseară, pe DN 72! În altercaţia din trafic au fost folosite cuţite, iar agresorii au fost reţinuţi.

Un bărbat care se deplasa către Târgovişte i-a sesizat pe oliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Coocorăştii Colţ despre faptul că a fost agresat de către un alt participant la trafic, fiind urmărit de acesta.

În urma cercetărilor s-a stabilit că apelantul, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Târgovişte, ar fi avut un conflict spontan în trafic, pe DN 72, cu un alt conducător auto, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Moreni.

Ulterior acestui conflict, apelantul, împreună cu alţi trei pasageri ai acestuia s-ar fi agresat reciproc cu cei doi ocupanţi ai celuilalt autovehicul, fiind folosite şi două obiecte tăietor-înţepătoare, după care aceştia şi-au continuat deplasarea către municipiul Târgovişte.

În trafic, pe raza comunei I.L Caragiale, cele două autoturisme au fost oprite de poliţiştii Poliţiei oraşului Moreni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În urma altercaţiei, atât apelantul cât şi un pasager din autoturismul acestuia au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, persoanele în cauză au fost preluate şi conduse la sediul Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ, Prahova, pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de cei doi ocupanţi ai autovehiculului reclamat de apelant, doi tineri cu vârstele de 21, respectiv 25 de ani, din municipiul Târgovişte, care în altercaţie ar fi agresat persoanele vătămate cu obiecte tăietor-înţepătoare, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive .

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH