2 iunie 2023
No menu items!

BĂTAIE ÎN PARCAREA SUPERMARKETULUI „LA COCOŞ”. TREI PERSOANE AU FOST RĂNITE

Cele mai vizualizate articole

O bătaie în timpul căreia au fost folosite un cuţit şi un spray lacrimogen a avut loc, ieri dup-amiază, în parcarea supermarketului La Cocoş 1 din municipiul Poieşti.

La faţa locului nu au mai fost depistate persoanele implicate, din verificări stabilindu-se faptul că, pe fondul unor discuţii mai vechi, între patru persoane a izbucnit un conflict verbal care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen şi un cuţit.

În urma cerecetărilor efectuate, la scurt timp, persoanele implicate au fost identificate, depistate şi conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, fiind vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, şi o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploieşti, respectiv din municipiul Bucureşti.

În urma altercaţiei, doi dintre bărbaţi şi femeia au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internaţi.

Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, faţă de femeia în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploieşti, şi de un alt bărbat în vârstă de 29 de ani, tot din municipiul Ploieşti, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH