21 februarie 2024
No menu items!

BĂTAIE ÎN PARCAREA SUPERMARKETULUI „LA COCOŞ”. TREI PERSOANE AU FOST RĂNITE

Cele mai vizualizate articole

O bătaie în timpul căreia au fost folosite un cuţit şi un spray lacrimogen a avut loc, ieri dup-amiază, în parcarea supermarketului La Cocoş 1 din municipiul Poieşti.

La faţa locului nu au mai fost depistate persoanele implicate, din verificări stabilindu-se faptul că, pe fondul unor discuţii mai vechi, între patru persoane a izbucnit un conflict verbal care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen şi un cuţit.

În urma cerecetărilor efectuate, la scurt timp, persoanele implicate au fost identificate, depistate şi conduse la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, fiind vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, şi o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploieşti, respectiv din municipiul Bucureşti.

În urma altercaţiei, doi dintre bărbaţi şi femeia au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internaţi.

Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul în vârstă de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, faţă de femeia în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploieşti, şi de un alt bărbat în vârstă de 29 de ani, tot din municipiul Ploieşti, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies