24 iunie 2024
No menu items!

Percheziții la persoane care ar fi obținut fonduri ilegale destinate cazării și hranei refugiaților ucrainieni

Cele mai vizualizate articole

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Prahova au pus în executare 12 percheziții în județul Prahova și una în municipiul București, la domiciliile unor persoane bănuite de infracțiuni economice, respectiv la punctele de lucru ale unor persoane juridice.

5 mandate de aducere au fost puse în aplicare.

În cauză, se efectuează verificări în cadrul a trei dosare penale diferite, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de obținere ilegală de fonduri, spălarea banilor, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

În fapt, în perioada mai 2022-martie 2023, persoanele bănuite ar fi obținut fonduri ilegale destinate cazării și hranei refugiaților ucrainieni. Totodată, din cercetări a reieșit faptul că în documentele ce au fost depuse la autoritățile publice, în vederea obținerii acestor fonduri ar fi fost inserate date nereale, iar banii obținuți ar fi fost utilizați în alte scopuri. Sumele obținute în urma activităților desfășurate sunt în valoare de aproximativ 1.400.000 de lei.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, dar și de sprijinul polițiștilor din cadrul altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies