30 noiembrie 2023
No menu items!

130 DE TINERI PRAHOVENI AU PARTICIPAT, LA SENAT, LA DISCUŢII DESPRE POLITICILE PUBLICE DEDICATE LOR

Cele mai vizualizate articole

Un număr de 130 de tineri prahoveni au participat, ieri, la Senat, la o serie de discuţii privind politicile publice în domeniul tineretului.

„Am avut astazi onoarea sa am invitati la Parlament 130 de tineri frumosi si ambitiosi. Datorita efortului depus de acesti tineri si a muncii lor necontenite, Ploiestiul va deveni Capitala Tineretului din Romania in 2024. Împreuna cu ei am discutat despre cum am putea comunica mai des şi mai bine pe teme de interes pentru tineri.
As dori sa multumesc pe aceasta cale tuturor colegilor mei parlamentari care au participat la aceasta dezbatere: Alina Gorghiu, Oana Toiu, Monica Anisie, Sabin Sarmas, Alexandru Nazare, Razvan Prisca, Liviu Bratescu”, a scris senatorul Roberta Anastase pe pagina sa de Facebook.

În deschiderea evenimentului, preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, le-a vorbit tinerilor despre seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus şi sprijinul pe care acesta l-a acordat constant atât tinerilor, cât şi femeilor.

„A fost omul care pe mine m-a influenţat politic foarte mult, a susţinut mulţi tineri şi de câte ori vorbesc de Ploieşti, îmi aduc aminte de cine a fost Mircea Ionescu Quintus şi cât de mult a susţinut şi tineretul la masa deciziei, şi femeiele, deopotrivă”, a spus Gorghiu.

De asemenea, Alina Gorghiu i-a invitat pe tinerii din Ploieşti, care au participat la dezbaterea menită să marcheze faptul că municipiul Ploieşti va fi în 2024 Capitala Tineretului din România, să îşi desemneze unul sau doi reprezentanţi pentru a-i fi consilieri onorifici.

„Vin cu o propunere în faţa voastră! Vreau să vă gândiţi la unul-doi dintre voi care să fie consilierii mei onorifici. Daţi-mi teme! Pentru că, de aici, din Parlament, se pot rezolva multe pentru generaţiile voastre. Puneţi presiune pe decizia statului cu idei bune, de actualitate (…) Sper să reveniţi cât mai curând aici, nu doar ca invitaţi, ci să ocupaţi scaunul meu de azi. Pentru că sunteţi o generaţie genială, cool, ancorată în vremurile actuale. Mă bucur că împreună marcăm la Senat acest proiect implementat cu sprijinul UE, prin programul Erasmus: Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024. Ploieşti merită acest titlu! Respiră tinereţe, cunosc mulţi tineri valoroşi acolo, este oraş universitar şi cu toţii ştim că Universitatea de Petrol şi Gaze rămâne una dintre cele mai bune la nivel european în domeniu”, a afirmat Alina Gorghiu.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH