2 iunie 2023
No menu items!

D(e)G(e)T(e)-le reprezentantului României la Eurovision nu ne-au calificat în finală!

Cele mai vizualizate articole

Pesemne că am putea număra pe… „D.G.T. (Off and on)”… DEGETE câte puncte a primit melodia pe care TVR a trimis-o la competiția Eurovision din acest an. Culmea este că Theodor Andrei, interpretul, dar și compozitorul melodiei, a schimbatîn competiție coregrafia din repetiții, ba chiar a părut că a și cântat mai bine.

Însă nu a fost ceea ce trebuie. Se pare că în ultimii ani nu reușim să aducem în competiție stilurile cerute de publicul Eurovisionului. Și sunt multe, după cum am observat și anul acesta. Nici măcar nu am fost în stare să ne uităm la vecinii noștri, cei din republica Moldova, care se califică mai mereu în finală.

Nu sperăm la câștigarea trofeului, dar măcar să ajungem în finală și, poate să mai ajungem pe ”podium”, așa cum au făcut-o Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010, care s- au clasat pe locul trei.

Sigur, că pentru obținerea de puncte, mai ales la momentul jurizării, trebuie să avem în atenție și relațiile cu reprezentanții televiziunilor din celelalte țări, dar acum a fost vorba doar de votul publicului, juriul de specialiști fiind implicat doar în finala competiției.

Din a doua semifinală s-au calificat Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia. Aceştia se vor alătura în finala care va avea loc sâmbătă, reprezentanţilor primelor 10 ţări care au fost alese în semifinala de marţi: Croaţia, Republica Moldova, Elveţia, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia şi Norvegia, precum și alături de cele cinci ţări fondatoare Eurovision, Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie, precum şi Ucraina, care a câştigat Eurovision 2022.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH