22 mai 2024
No menu items!

COPILUL MALNUTRIT CARE SE ZBATE ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE ARE 2 FRAŢI. CONCLUZII PRELIMINARE ALE ANCHETEI

Cele mai vizualizate articole

Băieţelul în vârstă de două luni care a ajuns, ieri, în stare foarte gravă la spital din cauza malnutriţiei severe şi a deshidratării mai are o soră şi un frate în vârstă de un an şi jumătate, respectiv 3 ani.

Minorii au fost preluaţi, împreună cu mama lor, de către DGASPC, care continuă ancheta şi evaluările pe mai multe paliere pentru a stabili de ce nou-născutul a ajuns într-o stare atât de gravă.

Autorităţile spun că familia nu era cunoscută ca fiind una cu probleme, nici la nivel local, nici la nivelul DGASPC.

Concluziile preliminare ale anchetei arată că mama copilaşului care acum se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Pediatrie Ploieşti a minţit. Ea a reclamat că s-ar fi prezentat cu micuţul la Spitalul urlaţi, însă i-ar fi fost refuzat accesul la servicii medicale pe motiv că bebeluşul trebuie consultat de un medic pediatru.

În realitate, în urma verificărilor, s-a constatat că femeia a ajuns cu bebeluluşul la Spitalul Urlaţi după ce programul la Pediatrie s-a încheiat, însă ea nu a intrat în incinta unităţii sanitare, ci doar a discutat cu paznicul, iar apoi a plecat.

„Pe camerele de supraveghere se observă că, în jurul orei 20.43, o persoană de sex feminin care avea un sugar în braţe a discutat cu agentul de pază al unităţii din dreptul porţii, după care aceasta, deplasându-se către un automobil aflat în stradă, părăseşte unitatea. (…) din declaraţia agentului de pază al Spitalului Orăşenesc Urlaţi, la momentul prezentării mamei cu copilul, la poarta de acces, aceasta a precizat că doreşte să meargă la secţia de Pediatrie, iar în urma răspunsului agentului care îi spune mamei că programul cabinetului de Pediatrie se încheiase la ora 19, acesta nu a dorit să mai intre în incinta spitalului şi a plecat. Agentul de pază precizează, de asemenea, că i-a însoţit pe cei doi (mama şi pacientul) până în stradă, întrebând dacă au nevoie de maşină, moment în care însoţitoarea care i-a adus pe cei doi a oprit autoturismul, conducătoarea auto (o doamnă blondă) întrebând despre prezenţa în spital a unui anumit cadru medical. La răspunsul negativ al agentului de pază, persoanele mai sus-menţionate au urcat în maşină şi au plecat”, informează Prefectura Prahova.

Ulterior, ieri dimineaţă, o ambulanţă a fost solicitată de către familia pacientului şi acesta a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Bebeluşul este în continuare în stare foarte gravă, pronosticul medicilor fiind unul rezervat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies