24 iunie 2024
No menu items!

Amenzi și confiscări de material lemnos de la două societăți comerciale

Cele mai vizualizate articole

La data de 15 mai a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică Prahova au efectuat pe raza de competență a Orașului Vălenii de Munte o acțiune pe linia combaterii delictelor silvice.

Astfel, în cadrul controalelor a două societăți comerciale, au fost constatate și aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor Legii nr.171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a unui volum de aproximativ 50 de metri cubi material lemnos, diverse specii și sortimente și confiscarea valorică a unui volum de aproximativ 6 metri cubi material lemnos. Valoarea materialului lemnos confiscat este de aproximativ 26.000 de lei.

Faptele constatate privesc deținerea de material lemnos fără proveniență legală, dar și nedeținerea materialelor lemnoase în depozit, înregistrându-se astfel o diferență în minus între stocul scriptic și cel faptic. Materialul lemnos confiscat a fost predat în custodie reprezentanților Ocolului Silvic prezent la fața locului.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanților Gărzii Forestiere Ploiești și de cel al Direcției Silvice Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies