22 mai 2024
No menu items!

Alt Popovici a luat aurul în Japonia! David nu și-a putut apăra titlul la 100 m liber!

Cele mai vizualizate articole

David Popovici nu a reușit să treacă de eșecul de la 200 m liber și să cucerească o medalie la 100 m liber. În ultima finală de la mondialele din Japonia, David s- a clasat pe locul 6. Sportivul nostru a încheiat cu timpul de 47.83 și nu a reușit să-și păstreze medalia de aur cucerită anul trecut, la Mondialele de la Budapesta. Titlul mondial la 100 m liber a fost cucerit de australianul Kyle Chalmers (47.15). Americanul Jack Alexy a venit pe 2, în 47.31, în timp ce francezul Maxime Grousset a completat podiumul (47.42).

Se pare că bazinul de la Fukuoka nu i-a fost favorabil. Totuși, David rămâne înotătorul cu cele mai bune performanțe și rămâne în continuare deținătorul recordului mondial la 100 m liber (46.86). Având  o personalitate specială, suntem siguri că aceste înfrângeri îl vor ajuta să- și revină și să ne aducă bucurie la cea mai titrată competiție… Olimpiada de la Paris 2024!

Cu toate acestea, iată că … Popovici a luat aurul la Fukuoka! E drept că este vorba de alt Popovici și la altă categorie din natație. Constantin Popovici a câștigat aurul la sărituri în apă de la mare înălțime. Iar ca să avem o mare bucurie, acesta a fost secondat pe podium de Cătălin Preda, care s-a clasat pe  locul doi la această competiție.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies