29 septembrie 2023
No menu items!

Alt Popovici a luat aurul în Japonia! David nu și-a putut apăra titlul la 100 m liber!

Cele mai vizualizate articole

David Popovici nu a reușit să treacă de eșecul de la 200 m liber și să cucerească o medalie la 100 m liber. În ultima finală de la mondialele din Japonia, David s- a clasat pe locul 6. Sportivul nostru a încheiat cu timpul de 47.83 și nu a reușit să-și păstreze medalia de aur cucerită anul trecut, la Mondialele de la Budapesta. Titlul mondial la 100 m liber a fost cucerit de australianul Kyle Chalmers (47.15). Americanul Jack Alexy a venit pe 2, în 47.31, în timp ce francezul Maxime Grousset a completat podiumul (47.42).

Se pare că bazinul de la Fukuoka nu i-a fost favorabil. Totuși, David rămâne înotătorul cu cele mai bune performanțe și rămâne în continuare deținătorul recordului mondial la 100 m liber (46.86). Având  o personalitate specială, suntem siguri că aceste înfrângeri îl vor ajuta să- și revină și să ne aducă bucurie la cea mai titrată competiție… Olimpiada de la Paris 2024!

Cu toate acestea, iată că … Popovici a luat aurul la Fukuoka! E drept că este vorba de alt Popovici și la altă categorie din natație. Constantin Popovici a câștigat aurul la sărituri în apă de la mare înălțime. Iar ca să avem o mare bucurie, acesta a fost secondat pe podium de Cătălin Preda, care s-a clasat pe  locul doi la această competiție.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH