29 septembrie 2023
No menu items!

Asociația Diabeticilor din Prahova organizează a IV- a ediție a ”THE FUN RIDE”!

Cele mai vizualizate articole

Asociația Diabeticilor din Prahova, în parteneriat cu Centrul Comercial Ploiesti Shopping City, vă invită sa participați sambata, 23 septembrie 2023, la evenimentul “ THE FUN RIDE, editia a IV-a”.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta intr-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiesti cu rol de constientizare asupra importantei miscarii si sportului pe bicicleta in prevenirea diabetului, reglarea glicemiei, prevenirea si tratarea obezitatii si a hipertensiunii arteriale.

Traseul propus pentru biciclete este următorul: plecarea din parcarea dintre Palatul Culturii Ploiesti si Palatul Aministrativ Ploiesti, Bulevardul Republicii, Piata Mihai Viteazul, pana in parcarea Ploiesti Shopping City , cu intoarcere pe acelasi traseu dupa o pauza de aproximativ 1 ora pentru odihna si hidratare. Startul plecării în cursă urmeaza să aibă loc la ora 10:00.

De asemenea, in zona scarilor de la Palatul Culturii Ploiesti se va amenaja un cort unde cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia , tensiunea si greutatea. In parcarea Ploiesti Shopping City va fi montat un alt cort unde se va continua actiunea de screening pentru participantii la eveniment si vizitatori ai mall-ului.

Evenimentul face parte din proiectul „Sănătatea e o alegere. Alege sa fii sanatos” si este finantat de Primaria Municipiului Ploiesti.

Sponsori: S.C. Intercom Sarmis Srl, S.C. Roche Romania Srl, Queisser Pharma, Silcat Distribution Srl, Nutrient Solutions, Teron Systems Srl.

Parteneri: Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” Ploiești, Asociatia Sahaja Yoga Romania, Centrul Comercial Ploiesti Shopping City, Asociatia Actiune Pentru Sanatate, Ro2D2.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact: Mihai Carmen Angela, Director Executiv, Asociația Diabeticilor din Prahova, tel 0728808487, e-mail: asociatiadiabetprahova@yahoo.com.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH