25 iunie 2024
No menu items!

Asociația Diabeticilor din Prahova organizează a IV- a ediție a ”THE FUN RIDE”!

Cele mai vizualizate articole

Asociația Diabeticilor din Prahova, în parteneriat cu Centrul Comercial Ploiesti Shopping City, vă invită sa participați sambata, 23 septembrie 2023, la evenimentul “ THE FUN RIDE, editia a IV-a”.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta intr-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiesti cu rol de constientizare asupra importantei miscarii si sportului pe bicicleta in prevenirea diabetului, reglarea glicemiei, prevenirea si tratarea obezitatii si a hipertensiunii arteriale.

Traseul propus pentru biciclete este următorul: plecarea din parcarea dintre Palatul Culturii Ploiesti si Palatul Aministrativ Ploiesti, Bulevardul Republicii, Piata Mihai Viteazul, pana in parcarea Ploiesti Shopping City , cu intoarcere pe acelasi traseu dupa o pauza de aproximativ 1 ora pentru odihna si hidratare. Startul plecării în cursă urmeaza să aibă loc la ora 10:00.

De asemenea, in zona scarilor de la Palatul Culturii Ploiesti se va amenaja un cort unde cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia , tensiunea si greutatea. In parcarea Ploiesti Shopping City va fi montat un alt cort unde se va continua actiunea de screening pentru participantii la eveniment si vizitatori ai mall-ului.

Evenimentul face parte din proiectul „Sănătatea e o alegere. Alege sa fii sanatos” si este finantat de Primaria Municipiului Ploiesti.

Sponsori: S.C. Intercom Sarmis Srl, S.C. Roche Romania Srl, Queisser Pharma, Silcat Distribution Srl, Nutrient Solutions, Teron Systems Srl.

Parteneri: Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” Ploiești, Asociatia Sahaja Yoga Romania, Centrul Comercial Ploiesti Shopping City, Asociatia Actiune Pentru Sanatate, Ro2D2.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact: Mihai Carmen Angela, Director Executiv, Asociația Diabeticilor din Prahova, tel 0728808487, e-mail: asociatiadiabetprahova@yahoo.com.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident rutier cu descarcerare în Bărcănești, sat Românești, DN1

Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Ploiești, care s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies