29 septembrie 2023
No menu items!

BULEVARDUL INDEPENDENŢEI SE ÎNCHIDE DIN NOAPTEA ACEASTA. MODIFICĂRI IMPORTANTE LA TRASEELE AUTOBUZELOR

Cele mai vizualizate articole

Bulevardul Independenţei (Castanilor) se închide între Gara de Sud şi Conpet începând din această noapte pentru lucrări de modernizare, iar autorităţile anunţă modificări importante în privinţa traseelor autobuzelor.
Astfel, traseele 1, 2, 30, 32, 32 Scurt, 32 Barat, 300, 301, 306 vor circula cu rută ocolitoare folosind strada Bobâlna pe sensul Centru-Sud şi strada Democraţiei pe sensul Sud-Centru.
În locul staţiei Coreco Sud se va folosi staţia Big, iar pe parcursul traseul ocolitoare se vor folosi staţiile publice întâlnice în circulaţie. Cu caracter temporar, se înfiinţează la sensul spre Centru o nouă staţie denumită „Radu Stanian” care va fi poziţionată în dreptul parcului de pe strda Radu Stanian, înainte de ieşirea în Bulevardul Independenţei.
De asemenea, traseele 44 şi 202 vor circula cu rută scurtată la centru, fără a mai ajunge la sud.
Pe strada Vasile Milea, în dreptul parcului, va fi înfiinţată tot cu caracter temporar o nouă staţie numită „Parc T. Socolescu”.
Vă remintim ca Bulevardul Independenţei (Castanilor) din Ploieşti intră într-un amplu proces de modernizare.

Astfel, începând de la noapte ,18 septembrie, ora 24.00, se va închide circulația rutieră pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Gara de Sud și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848.
În această primă etapă, circulația rutieră se va desfășura pe străzile adiacente, în general paralele cu Bulevardul Independenței, întrucât pe perioada execuției lucrărilor tronsonul descris mai sus se va închide circulației publice de orice fel.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH