4 decembrie 2023
No menu items!

David Popovici: 4 medalii de aur și 2 de bronz la Naționalele în bazin scurt(25m)!

Cele mai vizualizate articole

David Popovici, care a reprezentat clubul Dinamo, și-a făcut ”antrenamentul” pentru europenele în bazin scurt ce vor avea loc în bazinul de la Otopeni în perioada 5- 10 decembrie.

Acesta a participat la întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori care s-au încheiat astăzi cu ultimele finale.

Cel care este numit ”racheta” a cucerit aurul la 100m liber, 200m liber, 4×50 m mixt și la 50m liber. Medaliile de bronz i-au revenit la 100 m mixt și ştafetă 4×50 metri liber. La ultima probă la care a participat, cea de 50 m liber, David a reușit să doboare un record național care data din 2009!

Cu acest palmares, David Popovici, care deține recordul mondial la 100 m liber, este pregătit să cucerească și europeanul de seniori care va avea loc la începutul lunii viitoare în România, în același bazin de la Otopeni.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI ALE TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH