4 decembrie 2023
No menu items!

PLOIEŞTI: BALUL FILARMONICII, UNUL DINTRE CELE MAI AŞTEPTATE EVENIMENTE CULTURALE ALE ANULUI, APROAPE DE A FI ANULAT DIN LIPSA BANILOR

Cele mai vizualizate articole

Balul Filarmonicii Ploieşti, unul dintre cele mai aşteptate evenimente culturale ale anului, este în pericol să fie anulat din cauza lipsei banilor!

Conducerea Filarmonicii anunţă că sfârşitul acestui an este mai dificil şi mai auster ca niciodată, fapt care conduce la modificarea sau anularea unor evenimente din perioada următoare.

Directorul institutiei, Vlad Mateescu, a declarat cu mare tristețe că este aproape o certitudine faptul ca Balul Filarmonicii programat in luna decembrie va fi anulat.

Este vorba despre un eveniment nu doar cultural, ci unul cu o componentă caritabilă, in fiecare ediție a balului strângandu-se fonduri pentru cauze sociale şi acordarea de burse pentru copii cu rezultate deosebite.

De asemenea, din cauza reducerii fondurilor, concertul de Crăciun „Viena Magic”, programat pentru data de 16 decembrie şi organizat de Filarmonica Ploiești și orchestra Johann Strauss Ensemble a suferit o serie de modificări.

La fel se întâmplă şi cu celebrul Concert Extraordinar de Crăciun al Filarmonicii Ploieşti, care va fi organizat în data de 20 decembrie. Pentru a se încadra în limitele bugetare, varianta iniţială a evenimentului a fost readaptată.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI ALE TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH