21 februarie 2024
No menu items!

PROXENET DIN PLOIEŞTI, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Cele mai vizualizate articole

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova au identificat, depistat și reținut un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Ploiești, cercetat pentru infracțiunea de proxenetism.

În fapt, începând cu luna ianuarie și până în prezent, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției unei femei, în afara țării, în vederea obținerii de foloase materiale.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 23.000 de lire sterline.

În vederea administrării probatoriului, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, dar și la locuințele unor persoane din anturajul acestuia.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, dar și 35 de articole pirotehnice.

Totodată, a fost identificat un autoturism, bun față de care a fost luată măsura sechestrului, în vederea recuperării prejudiciului creat.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies