15 august 2022
No menu items!

Se pare că PLUS a ieșit pe MINUS!

Cele mai vizualizate articole

Organizația județeană a PLUS a fost dizolvată, în urma unei moțiuni de neîncredere, care a avut loc prin vot electronic la sfârșitul săptămânii trecute.

Aproape două treimi dintre membri au decis schimbarea conducerii, astfel Marius Fenichiu a pierdut conducerea filialei județene. Acesta nu a putut participa nici la negocierile avute între cele două partide, PLUS și USR, în care s-a stabilit că primele locuri eligibile pe listele de consilieri vor revei USR, ca și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în timp ce PLUS va avea candidații pentru funcțiile de primar. Se pare că PLUS cam iese în pierdere, deoarece șansele de a scoate primar sunt destul de mici, în contextul în care vor fi alegeri într-un singur tur.

Încă de ieri seară, fostul lider al organizației județene PLUS, Marius Fenichiu, se arăta îngrijorat de faptul că negocierile vor fi în defavoarea partidului său, precizând că a existat ”decizia de a exclude biroul județean de la negocieri, în condițiile în care nu există nicio sancțiune la adresa biroului. În schimb, au fost introduși arbitrar în echipă persoane fără nicio funcție în partid”. Se pare că situația în partid a degenerat de la un conflict intern dintre Fenechiu și coordonatorul regional Andrei Lupu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

4 ŞOFERI DROGAŢI, DEPISTAŢI IERI ÎN TRAFIC ÎN PRAHOVA

Val de şoferi drogaţi pe şoselele din Prahova! Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic 4 şoferi aflaţi sub...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH