1 decembrie 2023
No menu items!

EMANOIL SAVIN, TRASEISTUL DE SERVICIU sau CINE FACE PRAHOVA DE RÂS ÎN PARLAMENT

Cele mai vizualizate articole

Senatorul Emanuel Savin a anunţat, astăzi, în plenul Senatului, că revine în grupul parlamentar al PSD.  Anunțul sau a fost întâmpinat cu hohote de ras, deorece aparițiile sale la microfon s-au rezumat in acest mandat doar pentru a anunța o noua mutare.

Emanoil Savin deține recordul „transferurilor” politice, meteahna provenita, probabil, de pe vremea când era portar de fotbal in divizia județeana.

„Finul lui Dragnea”, a reușit sa se mute in doar trei luni la trei partide, căutând, de fapt, un loc eligibil pe viitoarele liste parlamentare.

Savin a părăsit PSD-ul la sfârșitul anului trecut, a anunțat in ianuarie anul acesta ca se înscrie in PNL. S-a supărat repede pe liberali și a anunțată ca va candida pentru Primăria Ploiesti din partea Pro-România. Aici i-au eșuat negocierile înainte sa înceapă. Astăzi, s- a întors spășit de unde a plecat, la PSD.

Nu are nimeni curaj sa parieze cât va dura aceasta etapa politica din viața sa. Probabil pana i se va explica, și aici, ca locurile putine, pe care mai poate conta PSD-ul la viitoarele alegeri parlamentare, nu sunt pentru traseisti.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH