25 octombrie 2021
No menu items!

EMANOIL SAVIN, TRASEISTUL DE SERVICIU sau CINE FACE PRAHOVA DE RÂS ÎN PARLAMENT

Cele mai vizualizate articole

Senatorul Emanuel Savin a anunţat, astăzi, în plenul Senatului, că revine în grupul parlamentar al PSD.  Anunțul sau a fost întâmpinat cu hohote de ras, deorece aparițiile sale la microfon s-au rezumat in acest mandat doar pentru a anunța o noua mutare.

Emanoil Savin deține recordul „transferurilor” politice, meteahna provenita, probabil, de pe vremea când era portar de fotbal in divizia județeana.

„Finul lui Dragnea”, a reușit sa se mute in doar trei luni la trei partide, căutând, de fapt, un loc eligibil pe viitoarele liste parlamentare.

Savin a părăsit PSD-ul la sfârșitul anului trecut, a anunțat in ianuarie anul acesta ca se înscrie in PNL. S-a supărat repede pe liberali și a anunțată ca va candida pentru Primăria Ploiesti din partea Pro-România. Aici i-au eșuat negocierile înainte sa înceapă. Astăzi, s- a întors spășit de unde a plecat, la PSD.

Nu are nimeni curaj sa parieze cât va dura aceasta etapa politica din viața sa. Probabil pana i se va explica, și aici, ca locurile putine, pe care mai poate conta PSD-ul la viitoarele alegeri parlamentare, nu sunt pentru traseisti.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH