24 octombrie 2021
No menu items!

CONPET “DĂRUIEȘTE VIAȚĂ “ ALĂTURI DE SUTE DE MII DE ROMÂNI

Cele mai vizualizate articole

CONPET “ DĂRUIEȘTE VIAȚA “ ALĂTURI DE SUTE DE MII DE ROMANI

În contextul în care statul român nu a construit nimic în domeniul oncologiei pediatrice în ultimii cincizeci de ani, Asociația Dăruiește Viață și-a asumat misiunea de a ridica PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România. Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări.

Conpet s-a alaturat sutelor de mii de romani care au donat pentru construcția  primului Spital de Oncologie Pediatrică și Radioterapie din România, un proiect realizat de Asociația “Dăruiește viață”. ONG-ul – care construiește, exclusiv din donații și sponsorizări, primul spital public de oncologie și radioterapie pentru copii diagnosticați cu cancer în România – anunță că lucrează la un Masterplan pentru reconstrucția de la zero a Spitalului Marie Curie din București. Vechiul spital va fi transformat într-o unitate hotel, după ce toate secțiunile vor fi fost mutate în noile clădiri.

De asemenea, CONPET a finalizat cu succes campania demarată vara trecută, prin care a oferit copiilor de la Școala gimnazială “Profesor Eugeniu Corbu” din comuna Tătaru, județul Prahova, ghiozdane și rechizite școlare pentru a începe anul școlar mai bine pregătiți și cu mai multă încredere.

,,Pornim anul 2020 cu gândul că activitatea pe care o desfășurăm împlinește 119 ani de istorie și 29 de ani de modernitate și ne simțim mândri că doar un an ne mai desparte de marea aniversare a  celor 120 de ani, respectiv 30 de ani de activitate a unei companii care se bucură de o tradiție cu importanță deosebită pentru economia românească, de un prezent caracterizat de succes și performanță și totodată de un viitor pe care noi, fiecare în parte și toți împreună, îl construim astăzi, cu fiecare acțiune, principiu și atitudine.

CONPET este, în prezent, o companie stabilă și de succes care oferă servicii la cele mai înalte standarde de siguranță și un reper economic la nivel național, iar acest lucru se datorează fără nicio îndoială oamenilor săi. Pentru că cele mai frumoase principii care sunt profesionalismul, loialitatea, onoarea, respectul pentru lucrul făcut cu responsabilitate și ambiția de a progresa în permanență au fost transmise de la primele generații de petroliști, la primele generații de conpetiști, și tot așa până astăzi când povestea continuă”, spun reprezentanții companiei.”

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH