9 august 2022
No menu items!

Meci dificil pentru Simona Halep, dar merge în sferturi la Dubai!

Cele mai vizualizate articole

Simona Halep a inceput primul set aproape dezastruos, lasand impresia ca nu e deloc in forma. Ons Jabeur era convinsa ca va fi un meci usor, dupa un 6-1 categoric. Setul doi a readus-o pe Simona in avantaj, castigand un ghem, considerat ca si pierdut. S-a impus, de aceasta data, cu efort, dar demonstrand ca este totusi campioana. Dupa 6-2 s-a intrat in decisiv.
Inaintea decisivului, Simona a solicitat interventie medicala, pesemne o problema a zonei lombare, dar a revenit in meci, castigandu-si primul serviciu. Jabeur pare ca nu-si mai gaseste ritmul si cedeaza, Simona controleaza meciul si face 2-0, apoi isi castiga serviciul ajungand la 3-0. Dupa o relaxare, in care Jabeur isi castiga serviciul, Simona revine si aduce scorul la 4-1. Jabeur incearca sa se mentina in joc si reduce scorul la 4-2. Simona isi pierde ghemul si se ajunge la 4-3. Se pare ca Simona a obosit si Jabeur egaleaza: 4-4. Romanca insa isi face serviciul ducand meciul la 5-4. Jabeur egaleaza mentinand suspansul: 5-5. Simona isi pierde serviciul: 5-6. Nici Jabeur nu mai poate, asa ca se intra in tie-break. Tensiunea se prelungeste, tunisianca egaland la 6-6. Jabeur rateaza mingea de meci si Simona castiga cu 9-7.
Simona Halep o va intalni in sferturile de finala pe Aryna Sabalenka.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH