1 decembrie 2023
No menu items!

MAJESTATEA SA MARGARETA A ROMÂNIEI: ” UN MILION DE MĂȘTI SANITARE VOR AJUNGE IN ROMÂNIA „

Cele mai vizualizate articole

Majestatea Sa Margareta a României, în calitate de președinte al Crucii Roșii Române, face apel la calm, empatie și înțelegere reciprocă în contextul crizei create de virusul COVID-19 și a anunțat pe pagina oficială de socializare ca un milion de măști sanitare vor ajunge in România urmând sa fie distribuite in instituțiile publice

„În aceste momente îngrijorătoare pentru fiecare dintre noi și pentru familiile noastre, Crucea Roșie Română este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Crucea Roșie Română desfășoară o campanie națională de informare a populației pentru limitarea răspândirii pe teritoriul României a noului coronavirus. Grație voluntarilor noștri, materialele de informare au ajuns în mediul urban și în mediul rural, iar campania se desfășoară de asemenea R FINonline. Mulțumesc miilor de voluntari ai Crucii Roșii, de care sunt foarte mândră.

În paralel, am făcut demersuri către donatori și parteneri, pentru ca produsele de igienă să ajungă la un număr cât mai mare de persoane sau instituții în nevoie. Ne bucurăm de răspunsul prompt al partenerilor noștri.

Asistăm populația aflată în autoizolare sau izolare, prin asigurarea pachetelor de alimente de bază și pachetelor de igienă, conform normelor și standardelor Crucii Roșii Române pentru situații de urgență.

Printr-un efort comun, zilele acestea, un milion de măști sanitare vor ajunge în țară și vor fi distribuite de Crucea Roșie Română instituțiilor publice, școlilor, centrelor de plasament, căminelor de bătrâni și în spațiile cu mari aglomerări de persoane.

Cu toții suntem tulburați de răspândirea galopantă a acestei afecțiuni, necunoscute până acum. Dar îndemn pe cetățenii noștri la calm și rațiune. În aceste momente, este nevoie să dăm dovadă de grijă față de aproapele nostru, să fim responsabili și, mai ales, să respectăm sfaturile medicale ale autorităților competente. Împreună, suntem o forță capabilă să învingă această amenințare la adresa sănătății noastre.” – se precizează in mesajul semnat de Majestatea Sa Margareta a României, Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH