30 noiembrie 2023
No menu items!

IN ROMÂNIA, NU S- A ATINS VÂRFUL EPIDEMIEI: 337 DE NOI CAZURI DE INFECTARI CU COVID-19, 20 DE DECESE IN ULTIMELE 24 DE ORE SI 245 DE PACIENȚI LA ATI

Cele mai vizualizate articole

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19, in România, creste in fiecare zi. Astăzi, raportarea oficială a Grupului de Comunicare Strategica, anunța  7216 cazuri de infectare cu COVID-19 , cu 337 mai multe decât ieri și 362 de decese înregistrate de la începutul epidemiei in spitalele din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Ilfov și Vâlcea.

Cele mai afectate județele sunt Suceava cu 1763 de cazuri, Neamț 344cazuri, Timiș 322 cazuri. In municipiul Bucuresti sunt confirmate ca infectate,pana acum, 824 de persoane.

In sectiile ATI, din țara , sunt în acest moment internați 245 depacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 74.827 de teste.

In România nu s- a atins inca vârful epidemiei, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, estimând ca acesta va fi atins spre sfârșitul lunii aprilie, la o saptamana – zece zile după Sărbătorile Pascale .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH