21 septembrie 2021
No menu items!

SC Hale și Piețe va remedia în această seară neregulile constatate de ANPC la piețele din Centru și Vest! Acestea vor fi redeschise vineri, după constaterea remedierilor!

Cele mai vizualizate articole

Joi a avut loc un control tematic, realizat de conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor(ANPC), la Halele Centrale și la toate piețele agroalimentare care aparțin de SC Hale și Piețe SA Ploiești. Controlul a fost coordonat de chiar președintele ANPC, Eduard Cozminschi. Au fost verificate și contractele de închiriere ale societății cu comercianții, unde nu s-au găsit nereguli, dar și modul în care se aplică implementarea ordonanțelor militare de către SC Hale și Piețe SA. Aici au fost găsite câteva nereguli, asfel în piața centrală, în zona George Coșbuc dispăruse afișul de atenționare a modului cum se intră în piață și a perioadei în care persoanele de peste 65 de ani au prioritate. Tot în Piața Centrală, dar și în cea din Vest nu se mai vedeau marcajele de distanțare socială. Conform declarațiilor date publicației noastre de către managerul Mariana Pepelea, în această după amiază se vor reface marcajele în cele două piețe, se vor repune afișele unde au fost rupte, astfel încât mâine dimineață, vineri, 8 mai, după verificarea reprezentanților ANPC, cele două piețe își vor relua activitatea în mod normal. Referitor la constatările făcute de ANPC asupra comercianților, SC Hale și Piețe nu a avut de ce să fie sancționată, deoarece este vorba de marfa și utilajele comercianților, societatea ploieșteană punând la dispoziție doar spațiul în care aceștia își desfășoară activitatea.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CURSURI ONLINE LA 17 CLASE DIN PRAHOVA DIN CAUZA COVID

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, un număr de 17 clase din...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH