24 iunie 2024
No menu items!

”Unica preocupare a PSD rămâne asta: legi cu dedicație pentru baronii lor!”- susține președintele României, Klaus Iohannis

Cele mai vizualizate articole

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost ferm și dur la adresa PSD, dar și la decizia CCR de miercuri, prin care au fost declarat neconstituțional cuantumul amenzilor în perioada ordonanțelor militare: ”Am văzut ieri cu câtă satisfacţie au primit unii politicieni decizia CCR. Este încă un semn de nepăsare, inconştienţă şi neînţelegere a misiunii pe care o au. Pentru aceştia interesul politic este mai presus de oameni. Aceste sancţiuni au fost utile pentru a împiedica răspândirea virusului”, a afirmat preşedintele.

Criza pe care o traversăm pune la încercare rezistenţa, solidaritatea şi tăria de caracter a societăţii noastre şi a reprezentaţilor săi politici. Acum se departajează cei responsabili şi curajoşi de cei iresponsabili, de profitorii şi populiştii care fac doar promisiuni mincinoase. În aceste zile, îi vedem foarte clar şi pe unii şi pe ceilalţi. Sunt, pe de-o parte, românii care respectă restricţiile, salvând vieţi, sunt specialiştii care lucrează neîntrerupt pentru a stopa pandemia şi sunt guvernanţii care au luat măsuri corect şi care acum pregătesc un program mai amplu de relansare a economiei româneşti. Această parte a societăţii este cea orientată spre depăşirea crizei, spre resetarea şi dezvoltarea României. Pe de cealaltă parte, însă, îi vedem pe cei pe care îi ştim prea bine de ani de zile; oamenii trecutului, care vor să se întoarcă la corupţie, proastă guvernare şi ineficienţă. Ei, adică PSD și acoliții săi, sunt cei care fac tot posibilul ca efortul de reconstrucție al întregii națiuni să eșueze. Politicienilor care fac un scop din apărarea și protejarea drepturilor celor care încalcă legea le cer să înceteze ca prin acțiunile și discursul lor să mai pună în pericol viața cetățenilor.”, a declarat Iohannis.

Iohannis consideră că PSD a rămas acelaşi partid preocupat să-şi salveze baronii.

Unica preocupare a PSD rămâne asta: legi cu dedicaţie pentru baronii lor”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele Iohannis consideră că modul conjunctural al PSD de a legifera şi maniera discreționară de a se comporta au condus la ani pierduți pentru România şi români.

Resetarea României nu se va întâmpla cât PSD continuă să dețină majoritatea în Parlament. Cel mai recent exemplu l-am avut zilele trecute, în Parlament. În timp ce atenția publică era concentrată asupra altor subiecte, PSD era ocupat să lovească din nou în standardele de integritate aplicabile funcțiilor publice sau să reglementeze privilegii. Mai exact, PSD, nou sau vechi, vrea să le permită unor aleși locali declarați incompatibili să candideze la primării sau pentru alte funcții. O astfel de măsură ar amnistia nici mai mult, nici mai puțin, 1.000 de aleși locali care au încălcat legea. Unica prioritate a pesediștilor, chiar și într-o criză umanitară, rămâne doar aceasta: legi cu dedicație pentru baronii lor. Nu mai este un secret pentru nimeni că PSD a infestat cu persoane obediente până și cele mai importante instituții ale statului român. Oameni lipsiți de profesionalism, de caracter și de responsabilitate fac jocurile pesediștilor din funcțiile publice pe care vremelnic le ocupă. Să ne amintim cum în 2018 şi în 2019, pentru a proteja infractorii, pesediștii au încercat să pună pe butuci Înalta Curte de Casație și Justiție cu ajutorul sateliților lor. Astăzi, PSD vrea să îi apere pe infractori, pe cei care sfidează regulile și încalcă legea, cu sprijinul acelorași sateliți. Modul conjunctural al PSD de a legifera și maniera discreționară de a se comporta ca majoritate parlamentară au condus, de fapt, la ani pierduți pentru România și pentru români.”, a avertizat Klaus Iohannis.

După ce vom ieşi din această criză, principalul obiectiv este de a pune România pe drumul unei dezvoltări temeinice şi durabile. Ştim ce avem de făcut şi trebuie să reparăm tot ce s-a făcut greşit în această perioadă”, a conchis preşedintele.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies