15 iunie 2024
No menu items!

ANDREI VOLOSEVICI : ” VA SIMȚIȚI BINE D-LE DIRECTOR AL SPITALULUI DE PEDIATRIE PLOIESTI ?”

Cele mai vizualizate articole

De la momentul decretarii stării de urgentă generată de epidemia de COVID-19 , au trecut doua luni. In acest timp, toate autoritățile din țara au reușit sa-și doteze unitățile spitalicești din subordine. Au fost achiziționate ventilatoare, tomografe și aparate de testare pentru COVID-19.

La Ploiesti lucrurile s-au mișcat cu viteza melcului. Situatia a fost semnalata de fostul primar Andrei Volosevici care a postat pe pagina sa oficială de facebook evoluția de o lentoare inadmisibila a procedurii de achiziție a aparatului de testare care ar fi trebuit sa ajungă la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti:

„Pe data de 16 martie 2020, în România a fost decretată stare de urgență pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 pe teritoriul țării noastre.

Pe 24 martie a fost aprobată Hotărârea de Consiliu Local prin care s-a alocat suma de 400 mii lei pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR,  pentru depistarea noului coronavirus.

Pe 6 aprilie eram anunțați ca la Spitalul de Pediatrie există procedura în derulare pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR.

MÂINE, 15 mai 2020, vom ieși din starea de urgență, iar la Spitalul de Pediatrie Ploiești nu se fac teste pentru depistarea SARS-COV-2.

Rușine!

Vă simțiți bine, domnule director al Spitalului de Pediatrie? Dar dumneavoastră, stimați membri ai Consiliului de Administratie?

În rest, la nivel declarativ, toți decidenții din administrația locală ploieșteană s-au spetit pentru protejarea sănătății noastre…” a postat Andrei Volosevici pe pagina de Facebook .

3.5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

3.5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies