25 iulie 2021
No menu items!

ANDREI VOLOSEVICI : ” VA SIMȚIȚI BINE D-LE DIRECTOR AL SPITALULUI DE PEDIATRIE PLOIESTI ?”

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

De la momentul decretarii stării de urgentă generată de epidemia de COVID-19 , au trecut doua luni. In acest timp, toate autoritățile din țara au reușit sa-și doteze unitățile spitalicești din subordine. Au fost achiziționate ventilatoare, tomografe și aparate de testare pentru COVID-19.

La Ploiesti lucrurile s-au mișcat cu viteza melcului. Situatia a fost semnalata de fostul primar Andrei Volosevici care a postat pe pagina sa oficială de facebook evoluția de o lentoare inadmisibila a procedurii de achiziție a aparatului de testare care ar fi trebuit sa ajungă la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti:

„Pe data de 16 martie 2020, în România a fost decretată stare de urgență pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 pe teritoriul țării noastre.

Pe 24 martie a fost aprobată Hotărârea de Consiliu Local prin care s-a alocat suma de 400 mii lei pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR,  pentru depistarea noului coronavirus.

Pe 6 aprilie eram anunțați ca la Spitalul de Pediatrie există procedura în derulare pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR.

MÂINE, 15 mai 2020, vom ieși din starea de urgență, iar la Spitalul de Pediatrie Ploiești nu se fac teste pentru depistarea SARS-COV-2.

Rușine!

Vă simțiți bine, domnule director al Spitalului de Pediatrie? Dar dumneavoastră, stimați membri ai Consiliului de Administratie?

În rest, la nivel declarativ, toți decidenții din administrația locală ploieșteană s-au spetit pentru protejarea sănătății noastre…” a postat Andrei Volosevici pe pagina de Facebook .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Două calificări în finalele pentru medalii!

O nouă zi plină pentru români la Jocurile Olimpice. Până la această oră, 08:00, s-au calificat în finalele pentu...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH