28 octombrie 2021
No menu items!

IN ROMANIA SE MENȚINE TRENDUL DESCRESCĂTOR AL CAZURILOR DE INFECTARE – DOAR 245 DE NOI CAZURI LA NIVEL NAȚIONAL IN ULTIMELE 24 DE ORE .

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate doar 245 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, aproape un sfert fiind înregistrate in județul Suceava ( 53 de noi cazuri ). Numărul total al persoanelor infectate in România, de la debutul pandemiei, a ajuns la 16.247. Cele mai multe cazuri se înregistrează , in continuare in județul Suceava unde sunt 3370 de persoane infectate și Bucuresti unde au fost diagnosticate 1574 de persoane. In ultimele 24 de ore au fost raportate 1092 de cazuri noi vindecate, cifra totala a persoanelor vindecate ridicându-se la 9053 . Grupul de comunicare strategica a precizat ca numărul mare de vindecări anunțate se datorează ultimelor actualizări înregistrate la nivelul județului Suceava.

In sectiile ATI, din țara, se afla internați la aceasta data 225 de persoane .

Numărul deceselor înregistrate , la nivel național, de la începutul pandemiei a a juns la 1046 , in ultimele 24 de ore fiind înregistrare 30 decese cauzate de COVID -19 .

In județul Prahova, se mai afla internate doar 12 persoane infectate cu COVID- 19 din cele 79 infectate de la începutul epidemiei, 62 de pacienți fiind declarați vindecați.

                       

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH