16 aprilie 2024
No menu items!

MUZEELE PELEȘ ȘI PELIȘOR DIN SINAIA NU SE VOR REDESCHIDE DE MÂINE 

Cele mai vizualizate articole

Muzeele  Peleş și Pelișor din staţiunea prahoveană Sinaia rămân deocamdată închise, accesul publicului vizitator urmând a fi permis după implementarea unor măsuri de protecţie împotriva noului coronavirus.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, astăzi, de Muzeul Național Peleș, se precizeaza ca, deşi trecerea la starea de alertă presupune şi deschiderea muzeelor din România, muzeele Peleș și Pelișor îşi vor relua activitatea cu publicul vizitator în funcţie de posibilităţile de implementare a măsurilor de protecţie împotriva Covid-19, în funcţie de situaţia epidemiologică locală şi cu respectarea prevederilor legale în vigoare, la o dată care va fi comunicată ulterior.
De asemenea, la castelele Peleş şi Pelişor vor fi luate măsuri pentru siguranţa turiştilor şi a personalului, care presupun, printre altele, purtarea măştilor de protecţie (medicale/non-medicale) pe toată durata vizitei atât in spaţiul muzeal, cât şi pe terase, un triaj observaţional, măsurarea temperaturii corporale(nu vor fi acceptați turiștii cu temperatura mai mare de 37,3 grade), montarea de dispensere cu dezinfectant pe bază de alcool.
Totodată, vizitele se vor desfăşura astfel încât să fie asigurată distanţa de minimum doi metri între persoane, numărul maxim de vizitatori într-un spaţiu expoziţional/ o sală va fi de maximum 5 persoane, iar spaţiul muzeal va fi aerisit şi dezinfectat periodic.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ATENŢIE, PĂRINŢI! UN COPIL A DISPĂRUT DINTR-UN PARC DIN PLOIEŞTI! SFATUL POLIŢIŞTILOR

În această după amiază, în jurul orei 18.45, un bărbat a anunţat la 112 faptul că fiul prietenei sale,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies