27 iulie 2021
No menu items!

LA SIBIU SE POATE ! LA PLOIEȘTI …

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

La Sibiu a apărut primul automat stradal de la care se pot cumpăra măști, mănuși, ochelari de protecție și geluri dezinfectante.

El a fost instalat în Piața Cibin, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, de către o firmă sibiană care are experiență de câțiva ani în livrarea unor asemenea aparate.

De la acest automat se pot cumpăra măști chirurgicale, la prețul de 3,5 lei bucata,  măști cu protecție ridicată FFP2, la prețul de 20 de lei bucata, ochelari de protecție cu 15 lei, gel dezinfectant de 500 ml, la prețul de 25 de lei, sau unul mic de doar 40 ml la 10 lei.

De asemenea cumpărătorul poate alege și seturi de produse de protecție, cum ar fi kitul care conține o mască și două perechi de mănuși, la prețul de 5 lei, sau setul cu două măști și patru perechi de mănuși la prețul de 10 lei.

Managerul companiei care a instalat automatul, Gheorghe Vintilă, a declarat că intenționează să mai monteze astfel de aparate și în alte spații publice din oraș.

De asemenea mai multe instituții publice și companii  din țară s-au arătat interesate să achiziționeze astfel de automate, cum ar fi aeroporturile din Sibiu, București, Constanța și Suceava, Muzeul Astra din Sibiu, mall-uri, cabinete medicale și companii industriale.  

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Juniorul României, David Popovici, la 2 sutimi de medalie!

O finală extraordinară a celui mai tânăr component al echipei olimpice din România. David Popovici a fost la... 2...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH