21 octombrie 2021
No menu items!

LA SIBIU SE POATE ! LA PLOIEȘTI …

Cele mai vizualizate articole

La Sibiu a apărut primul automat stradal de la care se pot cumpăra măști, mănuși, ochelari de protecție și geluri dezinfectante.

El a fost instalat în Piața Cibin, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, de către o firmă sibiană care are experiență de câțiva ani în livrarea unor asemenea aparate.

De la acest automat se pot cumpăra măști chirurgicale, la prețul de 3,5 lei bucata,  măști cu protecție ridicată FFP2, la prețul de 20 de lei bucata, ochelari de protecție cu 15 lei, gel dezinfectant de 500 ml, la prețul de 25 de lei, sau unul mic de doar 40 ml la 10 lei.

De asemenea cumpărătorul poate alege și seturi de produse de protecție, cum ar fi kitul care conține o mască și două perechi de mănuși, la prețul de 5 lei, sau setul cu două măști și patru perechi de mănuși la prețul de 10 lei.

Managerul companiei care a instalat automatul, Gheorghe Vintilă, a declarat că intenționează să mai monteze astfel de aparate și în alte spații publice din oraș.

De asemenea mai multe instituții publice și companii  din țară s-au arătat interesate să achiziționeze astfel de automate, cum ar fi aeroporturile din Sibiu, București, Constanța și Suceava, Muzeul Astra din Sibiu, mall-uri, cabinete medicale și companii industriale.  

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Prahova: Rata cazurilor noi la 1.000 de locuitori este de 10,04!

Conform datelor oficiale, primite de la DSP Prahova, la nivelul județului, rata de incidență a cazurilor noi de COVID-...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH