23 ianuarie 2022
No menu items!

66 DE ANGAJAȚI DE LA FABRICA ARCTIC – GAESTI SUNT INFECTATI CU COVID-19 – FABRICA A FOST ÎNCHISĂ

Cele mai vizualizate articole

După ce autoritățile din județul Dâmbovița au confirmat ca testele a 66 de angajati au fost pozitive , producătorul de electrocasnice Arctic a anunţat, sâmbătă, că închide temporar fabrica de la Găeşti.

Depistarea celor 66 de angajați infectați s- a făcut în urma unei proceduri de testare iniţiată chiar de compania Arctic, după primul caz raportat pe data de 7 mai. „Arctic a luat decizia de a închide fabrica, cu efect imediat”, se arată într-un comunicat de presă.

Toti cei confirmaţi pozitiv sunt asimptomatici şi sunt spitalizaţi, starea lor fiind monitorizată de autorităţile medicale locale. Angajaţii care au  intrat în contact cu persoanele afectate au fost informaţi şi sunt în prezent în autoizolare, pentru a reduce răspândirea virusului.

16 persoane dintre cele infectate sunt din localitatea Gaesti și 50 din localitățile limitrofe .

Toţi angajaţii fabricii din Găeşti vor intra în şomaj tehnic, iar diferenţa până la salariul net corespunzător fiecărei poziţii va fi acoperită de angajator. Liniile de lăzi frigorifice vor reîncepe producţia pe data de 2 iunie, iar liniile de frigidere pe data de 25 mai, între timp fabrica urmând să treacă printr-un program intens de dezinfecţie.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH