29 septembrie 2023
No menu items!

IN SPITALELE DIN PRAHOVA SUNT INTERNAȚI ȘI TRATATI 26 DE DÂMBOVIȚENI INFECTAȚI CU COVID-19 DIN FOCARUL DE LA ARCTIC GAESTI

Cele mai vizualizate articole

Inca 11 angajați infectați cu COVID-19 de la societatea ARCTIC din județul Dâmbovița au fost aduși in județul Prahova . Acestia au fost internați la Spitalul Municipal Câmpina, spital – suport COVID-19.

Acesta este cel de-al doilea lot de pacienți infectați cu noul coronavirus adus din județul Dâmbovița. Primii 15 pacienți dâmbovițeni sunt internați inca de saptamana trecuta la sectia de boli infecțiose ( Movila ) a Spitalului Județean de Urgente Ploiesti.

Cei 26 de pacienți diagnosticați cu COVID -19 , fac parte din grupul de 66 angajați ai societății din Gaesti descoperiți pozitivi in urma testării generale facute tuturor lucrătorilor din fabrica de electrocasnice ARCTIC .

Toți cei 26 de pacienți au forme ușoare ale bolii și sunt in stare generală buna .

DSP- Prahova a acceptat sa interneze pacienții dâmbovițeni in spitalele prahovene deoarece unitățile sanitare din Dâmbovița au fost depășite ca posibilitate de internare după depistarea focarului de la Gaesti.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH