20 aprilie 2024
No menu items!

LA TOATE FACULTĂȚILE DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII PETROL- GAZE PLOIESTI ADMITEREA SE VA DESFĂȘURA ONLINE PE BAZA DE CONCURS „DE DOSARE” – ÎNSCRIEREA SE ÎNCHEIE PE 19 IULIE

Cele mai vizualizate articole

Peste 2.300 de locuri au fost scoase la concurs de Universitatea de Petrol şi Gaze (UPG) Ploieşti pentru anul universitar 2020-2021, admiterea fiind programată să se desfăşoare online. Astfel, UPG Ploieşti scoate la concurs 2.344 de locuri, dintre care 930 la buget şi 1.414 cu taxă, distribuite după cum urmează: Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică – 208 de locuri la buget, 315 la taxă, Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor – 130 locuri la buget, 143 cu taxă, Facultatea de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie – 119 locuri la buget, 174 cu taxă, Facultatea de Litere şi Ştiinţe – 209 locuri buget, 331 cu taxă şi Facultatea de Ştiinţe Economice – 264 locuri la buget, 451 cu taxă.

Taxa anuală de şcolarizare este de 3.200 lei, plătibilă în patru rate.

„Admiterea la UPG Ploieşti se va desfăşura online, conform metodologiei pentru desfăşurarea online a concursului de admitere la studii universitare de licenţă pe durata menţinerii măsurilor de distanţare socială, în sesiunile iulie şi septembrie 2020. Înscrierea candidaţilor la concursul de admitere se efectuează pe baza completării datelor de identificare pe platforma de înscriere online pusă la dispoziţie pe site-ul UPG Ploieşti, la secţiunea ‘Admitere 2020’ şi încărcării dosarului de înscriere în format electronic (cu documente scanate/fotografiate)”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mirela Dulgheru.

Înscrierea candidaţilor are loc până la data de 19 iulie. Primul set de liste cu cei admişi se va publica în data de 20 iulie, iar în perioada 1 – 2 septembrie se va afişa lista actualizată cu locurile libere disponibile în sesiunea de toamnă.

„La concursul de admitere din anul 2020, pentru ciclul universitar de licenţă, se ia în considerare media obţinută de candidat la examenul de Bacalaureat, care constituie criteriu de admitere. Media minimă de admitere este 5”, se precizează în metodologia postată pe site-ul universităţii.

În ceea ce priveşte studiile de masterat, la UPG vor fi scoase la concurs 1.328 de locuri, din care 330 sunt susţinute de la buget.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies