4 decembrie 2023
No menu items!

MINISTRUL TRANSPORTURILOR : PROIECTUL AUTOSTRAZII PLOIESTI – BRASOV A TREBUIT REFĂCUT. AUTOSTRADA TRECEA PRIN ETAJUL 6 AL UNEI CLĂDIRI ȘI PRIN  CURTEA CASTELULUI  CANTACUZINO

Cele mai vizualizate articole

Proiectul autostrăzii Comarnic-Brașov este cel mai bun exemplu de ”cum să-ți bați joc tu stat român de un proiect important de infrastructură”- a declarat ministrul transporturilor Lucian Bode intr- un interviu televizat la Digi 24.

Lucian Bode l- a acuzat pe Darius Vâlcov ca a inițiat un parteneriat public-privat dezastruos care a trebuit anulat de guvern.

Proiectul autostrăzii Ploiesti – Brașov a trebuit refăcut ” astfel autostrada ar fi ajuns să treacă prin etajul 6 al unor clădiri apărute exact în calea ei. Traseul autostrăzii Comarnic trecea prin curtea Palatului Cantacuzino” a precizat ministrul Bode, explicând ca „întâmplator ”, s-au construit foarte multe vile pe traseul acestei autostrăzi si s-au dat foarte multe autorizații de construcție care nu trebuiau date.

Centura Comarnic, 7 kilometri la profil de autostradă va fi scoasă la licitație și  proiectarea și execuțiea în această vară. Pentru restul autostrăzii A3 de la Ploiești la Râșnov va fi scoasă la licitație proiectarea, iar de la Sinaia spre Nord tot traseul va avea un aliniament nou. La Bușteni, unde inițial s-a discutat de o autostradă-centură precum la Comarnic, s-a decis ca drumul de mare viteză să ocolească stațiunea printr-un tunel.

Bode considera că termenul de finalizare al noului proiect poate fi estimat la 5-6 ani.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI AL TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH