21 aprilie 2024
No menu items!

Un accident la intersecția de la Băicoi soldat cu două victime!

Cele mai vizualizate articole

Două echipaje de stingere și două ambulanțe SMURD se află la fața locului unui accdent rutier care a avut loc în această dimineață pe DN1, la KM 80, intersecția de la intrarea spre Băicoi. Este vorba de 2 vehicule, un autoturism și o dubă.

Accidentul a avut loc pe sensul de urcare spre Brașov, iar traficul s-a desfășurat restricționat pe una din benzile de mers, până la finalizarea anchetei. Din cele 6 persoane aflate în cele două vehicule, două au fost transportate la spital.

IPJ Prahva a făcut precizări despre accident: ”Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 81 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Brașov – Ploiești, ar fi efectuat viraj către stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula pe DN1, din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul auto a fost proiectat într-o autoutilitară care era oprită pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept. Bărbatul de 81 de ani și pasagera din același autoturism au fost transportați la spital. Niciunul dintre cei trei conducatori auto nu consumaseră alcool conform testării cu aparatul etilotest”.

Traficul a revenit la normal.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies