12 august 2022
No menu items!

Simona Halep câștigă turneul de la Praga după un parcurs fără cusur!

Cele mai vizualizate articole

Revenită după o pauză de jumătate de an, Simona Halep reușește să câștige al 21-lea trofeu din carieră. Românca a avut un parcurs fără mari probleme și, chiar dacă a avut câteva probleme medicale, a câștigat turneul de la Praga.

Belgianca Elise Mertens nu a reușit să se impună în finală, deși Simona a avut o perioadă în care părea că nu mai are suflu.tehnica româncei a fost esențială în meci, iar victoria a venit în doar două seturi: 6-2; 7-5!

Cu o viteză de anticipație extraordinară, Halep a jucat agresiv și și-a ridicat treptat nivelul de exprimare. A găsit unghiuri imposibile, a jucat variat când Mertens a atacat și și-a ridicat nivelul mental după fiecare punct câștigat.

Mertens a încercat să închidă rapid punctele pentru a destabiliza ritmul impus de constănțeancă, dar de multe ori s-a grăbit și a greșit. Halep, numărul doi mondial, a mizat pe forehandul necruțător și a impresionat prin aceeași deplasare formidabilă pe fundul terenului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH