23 ianuarie 2022
No menu items!

EUGEN TOMAC, LA PLOIEŞTI: TRECUTUL POLITICII PRAHOVENE ESTE SINISTRU!

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a caracterizat drept „sinistru” trecutul politicii prahovene, criticându-i pe cei care se ascund în spatele siglelor de partid, fără a avea curajul de a veni personal în faţa alegătorilor. „Alegerile locale sunt importante pentru că sunt despre oameni. Mulţi se ascund în spatele siglelor de partid, trebuie să mergeţi să le spuneţi cetăţenilor că în aceste alegeri se votează oamenii. Nu siglele, nu aranjamentele pe masă sau sub masă, ci oamenii. Faptul că avem o poză atât de urâtă cu un trecut atât de sinistru al politicii prahovene trebuie să ne de curaj şi să privim cu mai multă încredere în şansa noastră. Avem obligaţia să începem să gândim ca un partid mare. Veţi vedea că, pe 27 septembrie, prahovenii vă vor da foarte multe voturi pentru că le meritaţi. Sunt absolut convins că oamenii au obosit de lozinci, de slogane, de promisiuni goale de conţinut”, a spus Tomac la Ploieşti.
El a participat la evenimentul de lansare a candidaţilor PMP Prahova la alegerile locale.
Pentru a arăta de ce oamenii ar trebui să îi voteze pe candidaţii PMP, el a dat trei exemple, referindu-se la faptul că PMP este singurul partid care a depus un proiect pentru alegerea primarilor în două tururi, singurul partid care a depus un proiect pentru reducerea numărului de parlamentari la 500 şi partidul care a depus un proiect privind transparenţa în administraţia locală.
„Toţi se plâng că au obosit de ciuma roşie, de unii, de alţii. Aşa este, e o realitate, cetăţenii nu mai au încredere în ceea ce oferă statul, în instituţii importante ale statului, nu mai au încredere nici în politicieni. Pentru a face un salt extraordinar în faţă şi a recredibiliza întreaga administraţie publică locală, dar şi centrală, trebuie să facem un lucru esenţial şi acest demers poartă un singur nume: transparenţă. PMP a depus un proiect de lege care vizează transparenţa totală în administraţie. Ce urmărim prin acest proiect? Ca absolut toate contractele încheiate de orice inst publică, în ziua în care sunt semnate, să fie făcute publice. Doar aşa putem opri risipa banului public, doar aşa îi putem convinge pe cetăţeni că nu avem nimic de ascuns. Acestă lege este esenţială pentru societatea românească. Vin 80 de miliarde de euro către România. Cum putem noi convinge Comisia Europeană că am făcut tot ceea ce trebui pentru a primi aceşti bani, dacă nu avem o lege prin care să îi convingem pe toţi că banii vin pentru a servi comunităţile, pentru a susţine pr mari de infrastructură? Avem nevoie de această lege ca de aer”, a spus Tomac.

Publicat de Î.I. ALEXANDRU HARALAMBIE- ŞTEFAN- HAŞ MEDIA la comanda PMP Prahova CUI Mandatar 21200020

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL LA CSM PLOIEŞTI! SE LASĂ CU CERCETARE DISCIPLINARĂ

Scandal la CSM Ploieşti, după ce echipa de handbal junioare a clubului a pierdut azi un meci care nici...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH