26 septembrie 2021
No menu items!

ROSAL- DAT AFARĂ DIN PLOIEŞTI! SE REZILIAZĂ ŞI CONTRACTUL PENTRU GUNOIUL MENAJER!

Cele mai vizualizate articole

Contractul cu Rosal privind colectarea şi transportul deşeurilor menajere va fi reziliat în Ploieşti şi alte localităţi din Prahova! ADI Deşeuri a decis, azi, deocamdată pentru zonele 2-6 din care face parte şi Ploieştiul, că Rosal trebuie să plece, în condiţiile în care acesta nu şi-a plătit redevenţa la timp, conform contractului.
Reamintim că astăzi  trebuia să fie luată în discuţie cererea Rosal privind eşalonarea plăţii redevenţei restante în valoare de peste 7,5 milioane lei.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, le-a solicitat primarilor ca in termen de două săptămâni sa obțină mandate de la consiliile locale pentru rezilierea in toate localitatile a contractelor încheiate cu societatea Rosal, acolo unde activitatea s-a desfășurat deficitar.

Iulian Dumitrescu a luat această decizie după ce a identificat cadrul legal pentru a evita plata de către primării a unor despăgubiri uriașe în cazul rezilierii contractului.

Reamintim ca reprezentantii Consiliului Local Ploiesti au dat deja mandat primarul Andrei Volosevici pentru a vota rezilierea contractului existent in acest moment pentru colectarea deșeurilor menajere de pe raza localități.

La această oră, Rosal activează, prin intermediul celor două contracte încheiate cu ADI Deşeuri, în circa 80 dintre cele 104 localităţi ale judeţului.

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH