29 iunie 2022
No menu items!

Florin Roman și-a dat demisia!

Cele mai vizualizate articole

Florin Roman, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,  și-a dat demisia din funcție, după ce premierul Nicolae Ciucă i-a cerut să clarifice cât mai curând acuzaţiile de plagiat care îi sunt aduse.

Anunțul a fost făcut de Roman printr-o postare pe Facebook:”Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului. Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș, ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict.

In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.
Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu”!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACTIVITĂŢI DEDICATE COPIILOR ÎN MUZEELE PRAHOVENE, PE TIMPUL VERII

Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi secţiile sale din Ploieşti şi judeţ oferă copiilor posibilitatea participării la...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH