20 aprilie 2024
No menu items!

CURSE DE GALOP ŞI TRAP, DUMINICĂ, PE HIPODROMUL PLOIEŞTI!

Cele mai vizualizate articole

Hipodromul Ploieşti va găzdui, duminică, începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în al cărei program se vor regăsi trei atractive curse de galop şi două curse demonstrative de trap.

Principalul eveniment al zilei va fi Premiul „Alexandru Marghiloman” cursă de galop organizată în parteneriat cu Jockey Club Român şi programată să se desfăşoare începând cu ora 10.55, cu nu mai puţin de nouă cai la start. Cursa cinsteşte memoria lui Alexandru Marghiloman, cel care este considerat „Părintele Hipismului Românesc”, totodată o personalitate politică marcantă a începutului secolului XX, perioadă în care a fost Prim Ministru al României, dar şi Ministru al Justiţiei, Ministru de Externe, Ministrul Lucrărilor Publice, Ministrul Agriculturii, Ministru de Interne şi Ministru de Finanţe. Alexandru Marghiloman a fost Vicepreşedinte al Jockey Club Român timp de 22 de ani, între 1903 şi 1925, iar în perioada 1882-1924 a câştigat 26 de Derbiuri şi de 23 de ori Premiul Jockey Club.

Reuniunea de duminică va fi deschisă, la ora 10.10, de cursa de galop dotată cu Premiul „Horseland Dara-Elite”, organizată alături de partenerii de la Federaţia Hipică Română, şi se va încheia, la ora 11.50, cu o altă cursă ce se anunţă spectaculoasă, Premiul „Regele Ferdinand I al României”, cu 11 cai la start şi organizată în parteneriat cu Jockey Club Român.

Între cele trei curse de galop, organizatorii au programat şi două curse demonstrative de trap, ce vor începe la orele 10.25, respectiv 11.20.

Evenimentului de duminică îi vor da culoare micii dansatori din cadrul Grupei Briliant, una dintre cele opt grupe de dans ale secţiei Fabis Dancers din cadrul Fabis Art, din Ploieşti. Ei vin să prezinte două momente deosebite ce le-au adus, recent, locul I la secţiunile „musical” şi „show-dance” cu prilejul concursului Cupa „Royal Dance”, de la Bucureşti.

Altfel, pentru cei mai mici dintre spectatori, care se vor putea plimba gratuit cu calul Mokka, se va amenaja şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Nu în ultimul rând, holul Complexului Hipodrom va găzdui şi de această dată o interesantă expoziție de picturi dedicate jazz-ului, realizate de elevi ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” sub coordonarea profesorilor Georgiana Tudor, Rita Bădulescu, Liliana Marin şi Iulia Ignat.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies