28 iunie 2022
No menu items!

SENATORUL ROBERTA ANASTASE: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROIECTUL NOULUI SPITAL MUNICIPAL DE URGENŢĂ? CÂT VA COSTA, DIN CE BANI VA FI FĂCUT?

Cele mai vizualizate articole

Senatorul Roberta Anastase cere public Primăriei Ploieşti să prezinte date referitoare la stadiul proiectului noului Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti.
Parlamentarul reaminteşte faptul că în luna mai trebuia să fie finalizat studiul de pre-fezabilitate şi punctează că, până la acest moment, nu au fost făcute publice date referitoare la eventuale costuri sau soluţii de finanţare.
„Luna trecută am vorbit cu directorul Spitalului de Pediatrie din Ploiești. Doamna doctor Anca Miu e un om sufletist și un profesionist desăvârșit. De fiecare dată când vorbim, nu uită sa îmi amintească de lipsa de spațiu pentru tratament din spital, de condițiile in care trebuie să țină copiii, care și așa trec prin trauma unei boli care necesită spitalizare. Și eu, si ea, ca mulți dintre ploieșteni, sperăm că se va construi un spital în Ploiești. Am vorbit de multe ori despre acest lucru. Suntem deja în luna iunie si încă nu am văzut nicio declarație oficială a primăriei cu privire la rezultatele studiului de pre-fezabilitate care ar fi trebuit să fie gata în luna mai. De aceea m-am decis să scriu aici si să întreb public: Ce se întâmplă cu proiectul noului spital din Ploieşti? S-a terminat studiul de pre-fezabilitate? Când va fi prezentat public? Cât costă spitalul? Pentru ce soluții de finanțare a optat Primăria Ploieşti? Toate acestea sunt informații publice și cetățenii trebuie să știe! Aștept cu interes răspunsul Primăriei!”, a scris Roberta Anastase pe pagina sa de Facebook.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH