29 martie 2023
No menu items!

VOLOSEVICI NU S-A DECIS DACĂ SĂ ÎI RETRAGĂ TITLUL DE CETĂŢEAN DE ONOARE LUI SEBI GHIŢĂ

Cele mai vizualizate articole

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, nu s-a decis dacă să îi retragă titlul de cetăţean de onoare fugarului Sebastian Ghiţă! Cel puţin aşa reiese din „mişcările” pe care le-a făcut, azi, cu ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local programată să aibă loc pe data de 31 ianuarie.

Concret, pe ordinea de zi anunţată în această după-amiază apărea un proiect iniţiat de fostul viceprimar Magdalena Trofin (USR) şi de fostul ei coleg de partid Mihai Tonsciuc referitor la retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat în 2005 lui Sebastian Ghiţă. Motivele? Problemele de ordin penal ale lui Ghiţă, „asezonate” cu trecerea frauduloasă a frontierei şi folosirea unei identităţi false.

La scurt timp însă, primăria a anunţat o nouă ordine de zi, iar pe listă nu s-a mai regăsit acest proiect!

Primarul Andrei Volosevici a explicat, pentru AGERPRES, că mai multe proiecte din cele iniţiale nu se regăsesc pe noua ordine de zi întrucât este nevoie de o analiză la nivel financiar.

„A fost decizia mea. Sunt 10 proiecte care nu mai apar, inclusiv acesta, pentru că trebuie făcută analiză pe beneficiile financiare”, a spus Volosevici.

Nu se cunoaște insa despre ce implicații financiare ar fi vorba.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH