29 martie 2023
No menu items!

BĂRBAT DIN CERAŞU, REŢINUT DUPĂ CE L-A BĂTUT PE PROFESORUL CARE I-AR FI AGRESAT FIUL

Cele mai vizualizate articole

Un bărbat a fost reţinut, ieri, de poliţiştii din Drajna după ce l-a btut pe profesorul care i-ar fi agresat fiul.

Ieri, în jurul orei 16.15, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi de către o femeie, în calitate de profesor al unei unităţi şcolare din comuna Ceraşu, despre faptul că un alt profesor din cadrul unităţii ar fi fost agresat de un bărbat.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susţinând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză.

În urma conflictului, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în vârtsă de 63 de ani, din comuna Ceraşu, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi purtare abuzivă.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NICOLETA CRĂCIUNOIU NU MAI ESTE ȘEFA DIRECȚIEI ECONOMICE A PRIMĂRIEI PLOIEȘTI. CUM A CONCEDIAT-O VOLOSEVICI

Nicoleta Crăciunoiu nu mai este șefa Direcției Economice a Primăriei Ploiesti! Primarul Andrei Volosevici i-a desfăcut contractul de munca după...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH