2 iunie 2023
No menu items!

INVESTIŢII DE 76 MILIOANE DE EURO, ANUNŢATE PENTRU UZINA MECANICĂ PLOPENI

Cele mai vizualizate articole

Investiţii în valoare de 76 de milioane de euro vor fi făcute la Uzina Mecanică (UM) Plopeni, noua linie urmând să producă armament pentru ţările NATO.

„Discutăm de capabilitatea uzinei de la Plopeni şi despre investiţiile care urmează să fie făcute într-o linie modernă. Am prezentat comisarului european pentru Piaţa Internă, Thierry Breton, cam care ar fi planurile investiţionale şi încercăm să găsim soluţii, inclusiv prin fonduri europene, pentru a putea să facem această modernizare. Dacă nu vom găsi fonduri europene, am anunţat deja că voi solicita în rectificare ca aceste fonduri să fie alocate de la bugetul de stat”, a declarat, azi, ministrul Economiei, Florin Spătaru, după o vizită efectuată la unitatea de producţie din Prahova.

Acesta a spus că suma necesară este de 76 de milioane de euro pentru o linie completă automatizată pentru partea de forjă şi uzinaj şi pentru renovarea clădirilor.

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH