4 decembrie 2023
No menu items!

HOŢUL CARE A „POFTIT” LA O CUTIE DE DONAŢII A FOST PRINS

Cele mai vizualizate articole

Bărbatul care, la începutul lunii aprilie, a furat o cutie de donaţii din Winmarkt Grand Center Ploieşti a fost depistat şi reţinut de poliţişti.

În fapt, la data de 6 aprilie, tânărul în vârstă de 25 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi sustras din incinta unui centru comercial din centrul oraşului o cutie ce conţinea donaţii pentru un caz umanitar, prejudiciul fiind de aproximativ 500 de lei.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, ieri, poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară la domiciliile tânărului bănuit de comiterea faptei, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH