4 decembrie 2023
No menu items!

Două femei s-au luat la bătaie în Ploiești! Au fost amendate cu 1.000 de lei fiecare!

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe strada Malu Roșu din municipiu, are loc un conflict între două persoane, iar un bărbat aflat cu acestea ar avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător.

În baza sesizării, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și specialiști ai Serviciului Român de Informații.

Din verificări, s-a stabilit faptul că la fața locului a avut loc un conflict între două femei cu vârstele de 19, respectiv 27 de ani, pe fondul unor discuții mai vechi, care ulterior a degenerat în acte de violență.

În urma altercației, femeile nu au suferit vătămări corporale și nu au necesitat transportarea la spital.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, cele două femei fiind sancționate contravențional conform Legii nr.61/1991, cu amendă de 1.000 de lei, fiecare, declarând că nu doresc să formuleze plângere, una împotriva celeilalte.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI ALE TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH