20 mai 2024
No menu items!

CAZ ŞOCANT ÎN PRAHOVA: COPIL ÎN PRAGUL MORŢII DIN CAUZA MALNUTRIŢIEI! A FOST DECLANŞATĂ O ANCHETĂ

Cele mai vizualizate articole

Caz şocant în judeţul Prahova! Un copilaş este în pragul morţii din cauza malnutriţiei severe, iar o serie de instituţii fac o anchetă în acest caz.

„În urma informaţiilor apărute în mass-media, cu privire la cazul copilului de la Urlaţi aflat într-o stare precară de sănătate, pentru care există suspiciunea că i-a fost refuzat accesul la servicii medicale în cadrul Spitalului Orăşenesc Urlaţi, vă aducem la cunoştinţă faptul că prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a emis un Ordin de Prefect prin care a dispus verificarea de către o comisie mixtă a situaţiei de fapt. Astfel, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, Direcţiei de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova verifică astăzi aspectele semnalate”, a transmis Prefectura Prahova.

Se pare că mama copilului ar fi reclamat că s-ar fi prezentat cu acesta la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, însă i-ar fi fost refuzat accesul la servicii medicale pe motiv că este necesar ca micuţul să fie consultat de un medic pediatru.

Ulterior, copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. El era în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, iar acum este internat la Terapie Intensivă.

Copilul suferă de malnutriţie severă şi deshidratare severă, iar când a ajuns la spital era în hipotermie, spun surse medicale.

Pe de altă parte, conducerea Spitalului Urlaţi se apără şi spune că a verificat camerele de luat vederi, iar femeia nu a apărut la spital.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies