20 mai 2024
No menu items!

GUVERN: INVESTIŢIE DE 840 MILIOANE LEI PENTRU DESCONGESTIONAREA TRAFICULUI LA BUŞTENI ŞI AZUGA

Cele mai vizualizate articole

Guvernul a aprobat, ieri, indicatorii tehnico-economici pentru realizarea unui sector de drum în lungime de 9,4 km, necesar descongestionării circulaţiei din zonele centrale ale oraşelor Buşteni şi Azuga, investiţie în valoare totală de peste 838,28 milioane lei, pentru care a fost încheiat un Acord de parteneriat între CNAIR şi Consiliul Judeţean Prahova.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, finanţarea obiectivului se va realiza din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operaţional Transport 2021-2027 şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, precum şi din alte surse legal constituite.

„Realizarea obiectivului, care are prevăzută o durată de execuţie de 36 de luni, va conduce la scoaterea traficului greu şi de tranzit din interiorul oraşului, asigurând dezvoltarea infrastructurii rutiere de transport, reducerea timpilor de parcurs, reducerea costului accidentelor şi reducerea costului pentru prevenirea poluării mediului”, se arată în comunicat.

Printr-o altă hotărâre, Guvernul a aprobat şi realizarea unui traseu complementar, la ieşirea din localitatea Breaza, în lungime de 5,8 km.

Pentru realizarea investiţiei, în valoare totală de peste 341 milioane lei, a fost încheiat un acord între CNAIR şi Consiliul Judeţean Prahova.

„Finanţarea obiectivului se va realiza din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operaţional Transport 2021-2027 şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, precum şi din alte surse legal constituite. Durata de execuţie a obiectivului este de 2 ani. Realizarea obiectivului va conduce la scoaterea traficului greu şi de tranzit din interiorul oraşului, asigurând dezvoltarea infrastructurii rutiere de transport, reducerea timpilor de parcurs, reducerea costului accidentelor şi reducerea costului pentru prevenirea poluării mediului”, conform comunicatului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies