29 septembrie 2023
No menu items!

PRIMARUL DE LA CARACAL, AL CĂRUI FIU DEŢINE STAŢIA GPL DE LA CREVEDIA, SE SUSPENDĂ DIN PSD

Cele mai vizualizate articole

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, al cărui fiu este patronului staţiei GPL de la Crevedia, a anunţat că se va suspenda din PSD şi din orice altă funcţie politică deţinută.

Anunţul vine după o serie de declaraţii controversate făcute de primar în contextul tragediei de la Crevedia. Întrebat dacă a auzit despre tragedia de la Crevedia, edilul a spus că ştie că a murit un om, cât despre pompieri e problema lor: „Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți… pompierii… este problema lor”.

”Am constatat că una dintre declaraţiile pe care le-am acordat ieri unui reporter, sub imperiul emoţiilor şi devastat de vestea primită, a fost interpretată şi exploatată altfel decât cum am vrut să transmit. Nu am nici o scuză dar vreau să le spun tuturor că regret profund că în spaţiul public a fost indusă ideea că aş fi nepăsător faţă de efortul şi sacrificiul pompierilor şi forţelor de ordine implicate într-o astfel de situaţie. La momentul acelei discuţii cu jurnalista, pe baza informaţiilor lapidare pe care le aveam, m-am referit pe de o parte la angajaţi ai firmei, victime ale deflagraţiei, şi pe de altă parte, la pompieri ca profesionişti aflaţi într-o operaţiune în care îşi asumă riscuri. Raportat la situaţia de fapt, responsabilitatea efectuării manevrelor la faţa locului pentru stingerea incendiilor aparţine pompierilor, motiv pentru care m-am exprimat folosind expresia «e problema lor». Ca om, evident că sunt devastat de ideea că mulţi pompieri au fost răniţi şi alţi oameni au suferit ca urmare a acestui incendiu, repet, un accident”, a scris Doldurea pe Facebook.
Edilul a spus că, pentru el, pompierii sunt eroi.
”Vreau să fie foarte clar că pentru mine, ca om, pompierii români sunt eroi care ştiu că îşi riscă viaţa zi de zi şi pot suferi răni grave, fiind pregătiţi în orice moment de sacrificiul suprem”, spune primarul.
Ion Doldurea a anunţat, în final, că se va suspenda din partid şi din funcţiile politice deţinute.
”Având în vedere situaţia creată, deşi nu am şi nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista nici un alt fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD şi, implicit, din orice altă funcţie politică deţinută”, a concluzionat Ion Doldurea.
Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.
Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), conformG4 Media, care citează Termene.ro.
Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH