29 septembrie 2023
No menu items!

PLOIEŞTI: PSD A PROPUS AMÂNAREA VOTULUI PENTRU PRELUNGIREA SUBVENŢIEI LA GIGACALORIE

Cele mai vizualizate articole

PSD, prin vocea consilierului local Robert Vâscan, a propus, în această seară, amânarea votului pe proiectul vizând acordarea în continuare a subvenţiei la gigacalorie (apă caldă) pentru ploieştenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat.

Consilierii au dezbătut îndelung acest proiect care vizează păstrarea prețului subvenționat la apă caldă pentru perioada 1-30 septembrie 2023.

Propunerea de amânare este legată de teama că datoriile înregistrate de Primăria Ploiești ar face ca proiectul să intre în contradicţie cu prevederile legii finanţelor publice locale.

Astfel, discuţia asupra proiectului a fost amânată până când angajaţii primăriei vor putea lămuri situaţia la zi a datoriilor municipalităţii, în condiţiile în care, în cursul şedinţei, deşi li s-a cerut în mod repetat acest lucru, ei nu au putut pune la dispoziţia aleşilor locali situaţia actualizată a acestor arierate.

Reamintim, totodată, că Primăria Ploieşti înregistrează datorii de peste 28 de milioane de lei către Termo Ploieşti, reprezentând contravaloarea subvenţiei.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH