30 septembrie 2023
No menu items!

DELEGAŢIA ROMÂNIEI LA BALCANIADA DE GIMNASTICĂ RITMICĂ, DIN CARE FACE PARTE ŞI O SPORTIVĂ A CSM PLOIEŞTI, RISCĂ SĂ RATEZE COMPETIŢIA

Cele mai vizualizate articole

Delegatia Romaniei nominalizata sa participe la prima editie a Campionatelor Balcanice de Gimnastica Ritmica de la Budva, Muntenegru, este blocata pe aeroportul din Viena si risca neparticiparea la competitie, anunţ CSM Ploieşti.

În delegaţie sunt 18 sportive si sapte tehnicieni, printre care se numara si gimnasta CSM Ploiesti – Gimnastica Ritmica, Sabina Enache si antrenoarea ei, Simona Puiu.

„Compania Austrian Airlines, bataie de joc la adresa gimnastelor noastre care isi sacrifica viata in salile de antrenament! Avionul programat sa zboare spre Muntenegru aseara a intarziat si nu a mai plecat deoarece aeroportul din Podgorica se inchide noaptea! Daca acesta este motivul, de ce este programat atat de tarziu un zbor catre un aeroport fara infrastructura de noapte? Fetele au fost cazate peste noapte la hotel insa azi dimineata li s-a comunicat ca nu au locuri disponibile la cursa de ora 12:55, ci abia la noapte. Adica la cursa care aseara a intarziat atat de mult incat nu s-a mai efectuat. Se va repeta, sau nu, istoria? Vor avea fetele noastre sansa de a intra in competitie, sau se vor fi trudit degeaba?”, scrie CSM Ploieşti.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH