8 august 2022
No menu items!

DIN CELE PESTE 9.000 DE TESTE EFECTUATE IN ULTIMELE 24 DE ORE, DOAR 392 AU FOST POZITIVE (4,1%) IN PRAHOVA A FOST CONFIRMAT UN SINGUR CAZ NOU

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore au fost efectuate 9.474 de teste, ajungându- se la un total de 226.613 teste, fiind confirmate doar 392 de cazuri noi de infectare  cu virusul COVID – 19.

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

In județul Prahova a fost confirmat un singur caz nou in ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor infectate, la nivelul județului Prahova, a ajuns la 73 de persoane , dintre acestea 46 fiind vindecate și externate . In sectia ATI a Spitalului Județean de Urgentă Ploiesti sunt internate trei persoane infectate cu COVID-19 , care sunt in stare gravă și sunt intubate și ventilate mecanic.

Cele mai multe cazuri se înregistrează in județul Suceava (3.111 persoane) și Bucuresti (1.429 persoane).

La sectiile ATI din țara , în acest moment, sunt internați 234 de pacienți.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.144 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 876 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat in județele Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt.

                       

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH