9 august 2022
No menu items!

AM PUTEA AVEA AER MAI CURAT CÂTEVA ZILE LA PLOIESTI – RAFINĂRIA LUKOIL OPREȘTE PARTIAL ACTIVITATEA

Cele mai vizualizate articole

Săptămâna următoare am putea avea aerul mai respirabil in Ploiesti pentru ca Rafinăria LukOil își va opri o parte din activitate .

Conform unui comunicat de presa ” in perioada 11.05.2020 – 18.05.2020, RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL opreste cateva instalatii pentru lucrari de mentenanta.

Procedura de oprire este una normala, in conformitate cu regulamentele de functionare si procedurile interne ale rafinariei.

Pe perioada opririi, zona adiacenta societatii va fi continuu monitorizata, prin cele doua statii de monitorizare a calitatii aerului din zonele Club Laguna si Moara Noua. De asemenea, vom realiza si masuratori instantanee, de doua ori pe zi, in zonele Spital Dermato si statia de distributie carburanti Lukoil.

Vom comunica periodic cu autoritatile de mediu si cu cetatenii mun. Ploiesti, prin canalele de informare existente, pentru evitarea generarii disconfortului olfactiv, precum si a informatiilor neclare.” – se precizeaza in comunicatul postat de societate pe pagina oficială de Facebook .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH