17 ianuarie 2022
No menu items!

VIOREL CATARAMA NU ȘTIE DACĂ S-A INFECTAT CU COVID -19 , DAR ȘTIE SIGUR CA S-A ALES CU DOSAR PENAL

Cele mai vizualizate articole

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni i-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor omului de afaceri Viorel Catarama după ce acesta s- a dus in localitatea Barbulești unde a intrat in contact cu mai multe persoane cu intenția declarată de a se infecta cu noul coronavirus .

„În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID -19.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”- se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Camere de supraveghere în cimitirele din Ploiești

În cadrul demersurilor de modernizare a activității desfășurate în incinta cimitirelor, SGU Ploiești a achiziționat 105 camere de supraveghere...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH