28 noiembrie 2023
No menu items!

PRIMA ZI DE RELAXARE – PRIMELE INTERVENTII ALE SALVATORILOR MONTANI DIN SINAIA

Cele mai vizualizate articole

Sâmbătă seara , in jurul orei 21.00, jandarmii montani din Sinaia au fost solicitați prin numărul unic de urgență 112 , de o persoană ,barbat ,plecat in drumeție din Azuga spre Comarnic ,care din cauza întunericului s-a rătăcit. Jandarmii montani prahoveni au reușit sa- l găsească in zona varfului Doamnele, persoana nu a avut nevoie de îngrijiri medicale,in schimb s-a ales cu o sperietura zdravana.

Tot in cursul zilei de sâmbătă , salvamontiștii sinăieni au intervenit pentru preluarea unui biciclist accidentat pe unul dintre traseele de cicloturism .

                   

Salvamontistii și jandarmii montani recomanda turiștilor pasionați de drumeții și de cicloturism sa se informeze cu privire la traseul ce vor să-l parcurgă,  sa fie echipați corespunzător și in caz de nevoie sa apeleze numărul.unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH